Budite u društvu pobjednika

Raditi za Roche znači raditi na prvoj liniji inovacija. Tokom proteklih godina često smo se uključivali u nove tržišne trendove ili ih čak postavljali, a ponekad smo stvarali i sasvim nova tržišta. Naše savremene tehnologije i zdravstvena rješenja u nekim su slučajevima razvijeni nekonvencionalnim metodama, ali uvijek prema najvišim standardima kvalitete.
 

CHW

Naš dijagnostički odjel svjetski je lider u in vitro dijagnostici, a naš farmaceutski odjel zauzima prvo mjesto u razvoju lijekova protiv raka. Koristeći se uzbudljivim mogućnostima koje nudi istraživanje genoma, naše dijagnostičke i farmaceutske kompanije također sarađuju kako bi razvili rješenja koja se mogu prilagoditi potrebama pojedinačnih pacijenata, a za svoja postignuća višestruko su nagrađivani.

I na kraju, ali ništa manje važno, nastavljamo rasti. U industriji podložnoj stalnim promjenama, možemo ponuditi dugoročnu organizacijsku stabilnost uz istodobno savladavanje novih izazova.  Uz to što ćete imati priliku  učiti i napredovati moći ćete znatno uticati na područje svoga rada.

Uživajte u našoj kulturi radnog učinka

Naviknuli ste se u karijeri davati sve od sebe. Ne bi li i vaš poslodavac trebao činiti isto? Kako stalno unapređujemo identitet kompanije, pouzdajemo se u svoje zaposlenike da preuzmu inicijativu i vode nas. Zbog toga cijenimo aktivne i samoinicijativne osobe, usmjerene na budući razvoj, koje su voljne podsticati inovaciju u svim područjima našeg poslovanja. S obzirom na to da cijenimo kompetentnost na svim funkcijama i geografskim područjima, sigurni smo da ćete moći uskladiti vlastite interese sa našim poslovnim potrebama.

Uživajte u podsticajnoj radnoj sredini

Roche njeguje kulturu diskusije, međusobnog poštivanja i različitosti. Podstičemo sve ljude da budu otvoreni za diskusije i razmatranje novih ideja. Vaše je iskustvo ključno u toj važnoj višestranoj komunikaciji koja nam pomaže razvijati vještine mlađih i novijih zaposlenika. I ne samo to: ubrzo ćete shvatiti da vas takva višestrana komunikacija također podstiče da unaprijedite vlastite profesionalne sposobnosti. U konačnici, razmjena znanja podstiče razvoj novih ideja, što je jedna od naših glavnih kompetitivnih strategija.
 

Usmjeravajući se na prirodan i dugoročan rast, Roche se oslanja na doprinos talentovanih i predanih profesionalaca poput vas, koji odlučno predvode naš napredak. 
Mi vam zauzvrat osiguravamo radnu sredinu koja ostavlja dovoljno vremena za vaše lične ciljeve, porodične obaveze i profesionalni razvoj. 

Ukratko, shvatite Roche kao uspješnu globalnu kompaniju usredotočenu na razvoj i inovaciju, u kojoj vaša karijera može i dalje rasti.