O nama

Ko smo 

Roche kao vodeća farmaceutska kompanija igra pionirsku ulogu u unaprijeđenju zdravstvene zaštite. 

Kao inovator u proizvodima i uslugama za ranu detekcju, prevenciju, dijagnozu i tretman oboljenja, doprinosimo unaprijeđenju zdravlja i kvaliteta života kroz široki spektar djelovanja u različitim nivoima. Kompanija Roche obezbijedila je upotrebu prvih proizvoda koji su krojeni prema potrebama specifičnih grupa pacijenta.

Naša misija danas i sutra je kreiranje dodatne vrijednosti u zdravstvenoj zaštiti fokusirajući se na našu ekspertizu u dijagnostici i farmaceutici.

Vjerujemo kako je važno medicinska rješenja pružiti brzo, upravo sada, dok razvijamo inovacije za budućnost. Vodi nas najiskrenija želja da poboljšamo život pacijenata.

Odvažni smo u odlučivanju i u djelovanju. Vjerujemo da dobro poslovanje znači bolji svijet.

Zato dolazimo na posao svaki dan. Obavezujemo se na znanstvenu ozbiljnost i beskompromisnost, nepovrjedivu etičnost te da pristup medicinskim inovacijama bude dostupan svima. Radimo danas kako bismo izgradili bolje sutra. Ponosni smo na sebe, na svoj rad i način rada. Ima nas mnogo, radimo kao jedan, različite poslove, na različitim mjestima, diljem svijeta.

Mi smo Roche.

Proizvodi i usluge 

Roche je svjetski lider u in-vitro dijagnostici, te lijekovima u:

  • onkologiji
  • transplantaciji, 

a također je vrlo aktivan na drugim terapeutskim područjima kao što su:

  • Autoimune bolesti
  • Inflamatorne bolesti
  • Virusologija
  • Metabolički poremećaji, te
  • Bolesti Centralnog Nervnog sistema
 

 

Naša odgovornost

Gdje god da se nalazimo posvećeni smo dostizanju visokih etičkih standarda i poštivanja svih primjenjivih lokalnih, nacionalnih i internacionalnih zakona u našem poslovanju. Naši etički standardi su otjelovljeni u našim Korporativnim principima.

 

Naša istorija

U više od 110 godina postojanja Roche je imao pionirsku ulogu u unaprijeđenju zdravstvene zaštite. Više...