Upoznajte Roche

Roche kao vodeća farmaceutska kompanija je pionir unaprijeđenja zdravstvene zaštite.


Saznajte više

Historijat

Za više od jednog stoljeća, mi smo spojili porodičnu tradiciju i inovaciju, fokusirajući se na personaliziranu medicinu i revolucionarne tretmane i koncepte pristupa bolesti.

Saznajte više

Roche globalno

Mi otkrivamo, razvijamo i činimo dostupnima inovativne dijagnostičke i terapijske proizvode i servise koji poboljšavaju zdravlje, kvalitet života i donose benefite - od ranog otkrivanja i prevencije bolesti do dijagnostike, liječenja i praćenja toka liječenja.

Saznajte više

Roche BiH

Upošljavamo 34 visoko educirana profesionalca čija je odgovornost da uz etičan rad, poštujući Roche kodeks ponašanja i pravila ponašanja u poslovanju, našu kompaniju kao vodeću u farmaceutskoj industriji u svijetu, pozicioniraju kao lidera i na tržištu Bosne i Hercegovine.

Saznajte više

Naši prioriteti

Kultura bazirana na poštovanju pojedinca i iskrenom interesu za ljude je ono što nas pokreće. Mi težimo izvrsnosti i stoga razvijamo model poslovanja baziran na naučnim osnovama. Personalizirana medicina je još jedan od naših ciljeva.

Saznajte više

Naše odgovornosti

Gdje god da se nalazimo posvećeni smo dostizanju visokih etičkih standarda i poštivanja svih primjenjivih lokalnih, nacionalnih i internacionalnih zakona u našem poslovanju.

Saznajte više