Održivost u Roche-u
Održiva rješenja su ugrađena u našu poslovnu strategiju i predstavljaju osnovu putem koje mi doprinosimo održivoj budućnosti.
Naši doprinosi društvu

Naš najveći doprinos društvu su dugotrajne inovacije. Prikupljanjem uvida putem podataka i razvijanjem novih lijekova i dijagnostičkih alata, mi osiguravamo da pravi tretman stigne do pravog pacijenta u pravo vrijeme za pravu vrijednost.

Naša posvećenost okolini

Minimiziranje našeg uticaja na planetu i zalaganje za ekološki održiva rješenja je - i uvijek je bio - prioritet naše kompanije, uposlenika i porodice koja je osnovala kompaniju Roche.

Dugoročna ekonomska održivost

Postizanje održivog razvoja, pružanje dugotrajnih inovacija i osiguravanje kvalitativnih i sigurnih sredstava za život našim uposlencima su esencijalni kako bi se postigle dugoročne i pozitivne ekonomske promjene.

Također, odgovornost i pravilno upravljanje su ključni kako bismo održali povjerenje i ispunili našu svrhu. Svoj učinak na polju održivosti mjerimo u odnosu na naše vremenske ciljeve i o tome javno izvještavamo kako bismo promovisali transparentnost i unaprijedili naš biznis svuda gdje poslujemo.

Učinak na polju održivosti

Posvećeni smo pružanju kompletnog i transparentnog izvještavanja o našem društvenom, ekonomskom i ekološkom učinku svim našim partnerima i ključnim donosiocima odluka.

Upravljanje na polju održivosti

Naša upravljačka struktura omogućuje nam da unaprijedimo našu agendu održivosti, na taj način osiguravajući usklađenost sa poslovnom strategijom dok sarađujemo sa našim eksternim partnerima.

Naša svrha je da radimo sada ono što pacijenti trebaju sutra. Način na koji mi identificiramo i zadovoljavamo te potrebe mora biti održiv kako bismo bili u stanju dostaviti transformativna rješenja za pacijente i zdravstvene sisteme. Zato je održivost ugrađena u našu sveukupnu poslovnu strategiju.

Održivost u Roche-u

Saznajte više o našem globalnom pristupu održivosti ovdje (samo na engleskom).

Posjetite globalnu stranicu

please be aware that you are leaving this website.