Mihajlo u zemlji SMA

Ćao ljudi, ja sam Mihajlo. Dolazim iz zemlje SMA. To vam je jedna čudesna zemlja, i ja kao i svi moji drugari iz te zemlje smo veoma posebni. Kad sam stigao, moji tata i mama nisu znali da dolazim iz čudesne zemlje. Mislili su da sam obična beba, samo malo mazna i lijena. Međutim, čika doktori su im ubrzo rekli da ja dolazim iz zemlje SMA. Ostavili su me malo kod sebe, da se malo družimo, a onda su mi spakovali puno aparatića i drugih stvarčica i vratili tati i mami.

Sa svim tim stvarčicama, ja sam sad kod kuće i ponašam se kao i svako drugo derište. Živciram mamu, zavitlavam tatu, gnjavim brata i sestru i eto. Uživam u crtićima i da vrtim točkiće, a posebno volim da se vozim u kolicima napolju. Mada, kad bi mene pitali, ali naravno nikad me niko ne pita, ja bi se ciiiiijellli dan vozikao kombijem po gradu.

Ponekad volim da prelistam neku zanimljivu slikovnicu pošto još ne znam čitati. Najdraže su mi one sa tvrđim listićima koje mogu sam da listam.

Veliki sam partijaner, volim da ostanem budan do kasno u noć. Mama je oduševljena tom mojom idejom da svaku veče čekamo Novu godinu.

Eto, ako želite više da se upoznate sa mnom, zapratite FB stranicu #Mihajlo u zemlji SMA.

M-BA-00000482

Roche d.o.o. - Roche Ltd, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

KontaktGlobalnolinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijeraIzjava o zaštiti privatnostiPravna izjavaPravila o zaštiti podatakaPolitika o korištenju kolačića