Tiny trainers igrica za oboljele od SMA

S veseljem vam predstavljamo Tiny Trainers igre unutar Playground aplikacije za pametne telefone, trenutno dostupne za IOS, a uskoro i za Android. Sve igre su razvijene zajedno s fizioterapeutom specijaliziranim za bavljenje djecom sa SMA, a prikladne su za osobe s bilo kojim neuromišićnim poremećajem. 

Playground aplikacija kreirana je s ciljem da vježbanje učini zabavnijim. To je igra s fizioterapijskim vježbama koje se koriste kao dopuna fizioterapiji. Vježbe su posebno odabrane kako bi bile korisne za dijete s dijagnozom spinalne mišićne atrofije tipa I i tipa II. Igra uključuje virtualnog ljubimca (mačka ili pas) kojeg možete hraniti, čistiti i igrati se s njim ako imate hranu, igračke i sapun. Za nabavku hrane, igračaka i sapuna potrebno je igrati mini igricu koja se temelji na fizioterapijskim vježbama. Uključene su tri vježbe; jedan za vrat, jedan za sjedeći posturalni trening i jedan za ramena. Igre su odlične za igranje na duže vrijeme!

Pozivamo vas da igricu preuzmete na svoj pametni telefon putem QR koda sa slike ili klikom na

M-BA-00000537

Roche d.o.o. - Roche Ltd, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

KontaktGlobalnolinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijeraIzjava o zaštiti privatnostiPravna izjavaPravila o zaštiti podatakaPolitika o korištenju kolačića